Over Clarien

Wij zijn al 29 jaar hét vertrouwde adres voor auto- en motorrijlessen, lessen in een automaat, aangepaste rijlessen, brommerrijlessen en rijlessen voor de aanhangwagen.

Voor alle categorieën hebben wij niet alleen een reguliere rij-opleiding maar ook (super) snelle mogelijkheden. Het scooterrijbewijs is, net als het aanhangwagenrijbewijs, in één dag te halen!

Welke opleiding je ook kiest, je hebt de zekerheid bij ons in goede handen te zijn waardoor je snel en voordelig je rijbewijs haalt. Ons hoge slagingspercentage is daar al 29 jaar het bewijs van!

Wij hebben een vaste instructeur die rijles geeft aan doven en slechthorenden (gebarentaal) en aan mindervaliden, die met een aanpassing van de lesauto (gas links, handrem, handgas) kunnen rijden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Visio, een selecte groep rijscholen die mensen met een visuele handicap mogen begeleiden.

Wij verzorgen onze rijlessen in Spijkenisse, Pernis, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht en Rotterdam. Examens doen we in Spijkenisse, Rotterdam en Barendrecht. Autorijlessen mag je volgen vanaf 16,5 jaar. Praktijkexamen vanaf 17 jaar. Meer informatie kun je vinden op onze website of kijk op www.2todrive.nl.

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Verkeersschool Clarien

Ook bereikbaar via WhatsApp

Welke opleiding je ook kiest, je bent bij ons in goede handen. Haal snel en voordelig je rijbewijs. Ons hoge slagingspercentage is daar reeds jaren het bewijs van!

Whatsapp Verkeersschool Clarien (06) - 11 91 45 68

Contactinformatie

Klompenmakerstraat 37a
3194 DD Hoogvliet

KvK 24287217
BTW NL002176627B65

T (010) - 216 03 27
(06) - 11 91 45 68
E info@clarien.nl

Neem contact op

Deel via WhatsApp
Scroll naar boven